FAQ Stalen Schuifdeuren Loftdeuren

Zijn stalen deuren moeilijk in onderhoud?

Nee de stalen deuren van Koplos Concepts vergen bijna nooit onderhoud. De afwerking die wij gebruiken is zeer hoogwaardig en de poedercoat verflaag zeer slijtvast en krasbestendig. De scharnieren van de deuren zijn onderhoudsvrij. Alleen eens in de zoveel tijd een natte lap en de ramen lappen is voldoende voor jarenlang plezier aan uw deuren.

Er zijn goedkopere stalen schuifdeuren op de markt, waarom zijn de schuifdeuren van Koplos Concepts iets duurder?

Onze stalen (schuif)deuren zijn kwalitatief ijzersterk en de kwaliteit is hoog. Dit houdt in een beter afwerkingsniveau, lasnaden worden volledig weg gewerkt en we zorgen dat de deuren 100% maat precies zijn. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen van Nederlandse bodem. Dus geen import van producten uit China of andere landen zoals andere bedrijven. Zo houden we ons bedrijf lokaal en ondersteunen en beschermen we de lokale economie!

Kan ik ook maatwerk bij Koplos concepts bestellen?

Jazeker! Wij houden van maatwerk. Zo kan iets perfect aansluiten op uw woning of bedrijfpand. Te denken aan bijvoorbeeld een perfect op maat gemaakte trapleuning, koffietafel of wijnrek. Wij kijken, eventueel samen met sterke partners zoals interieurontwerpers en/of meubelmakers, graag met u mee wat uw wensen zijn en bedenken samen een plan wat de mogelijkheden zijn. Eventueel leggen we dit vast in een 3d computertekening.

Een stalen schuifdeur is niet alleen functioneel maar ziet er ook nog een fantastisch uit! Onze stalen schuifdeuren worden professioneel vervaardigd op de Siegmund opspantafel en hebben hierdoor altijd de juiste maatvoering.  Bij de maatwerk schuifdeuren van staal en glas kunt u de vlakverdeling zelf invullen voor het gewenste resultaat. Wilt u een andere design? Geen probleem geef u wensen door via het contactformulier


Gestandaardiseerde Stalen schuifdeuren of maatwerk? Geen probleem!

Wij leveren onze gestandaardiseerde maat stalen schuifdeuren in twee soorten profielen namelijk 30x30mm en 50x30mm. Hierdoor blijft het voor u en voor ons overzichtelijk en kunnen wij deze deuren leveren tegen de scherpste prijs van Nederland. Kiest u de 30x30mm voor een slanke look?  Of heeft u toch liever 50×30 voor een robuust uiterlijk?

Voor maatdeuren kunt u in onze webshop snel uw stalen schuifdeur samen stellen en ziet u direct de prijs! U kunt hier de configuratie samen stellen door bijvoorbeeld met het aantal biezen het uiterlijk van de stalen schuifdeur te veranderen. Met de breedte- en hoogte biezen ontstaan er meer ramen dus u kunt de deur samen stellen geheel naar uw wensen. De onderkant van de deur is afdekt met een zwart gepoedercoat staalplaat. Alle stalen schuifdeuren worden overigens altijd geleverd met ophangsysteem en montage instructies. De montage is zeer eenvoudig! Laswerk by Klausweldings.nl 

Onderhoud

Onze stalen schuifdeur systemen zijn onderhoudsvriendelijk. Klik hier voor wat handige tips om uw systeem te onderhouden


Maatwerk is ook mogelijk tegen scherpe prijzen: informeer naar mogelijkheden info@koplos.nl of vul hieronder uw gegevens in: