Informatie Stalen Loftdeuren / Schuifdeuren

Een stalen schuifdeur is niet alleen functioneel maar ziet er ook nog een fantastisch uit! Onze stalen schuifdeuren worden professioneel vervaardigd op de Siegmund opspantafel en hebben hierdoor altijd de juiste maatvoering.  Bij de maatwerk schuifdeuren van staal en glas kunt u de vlakverdeling zelf invullen voor het gewenste resultaat. Wilt u een andere design? Geen probleem geef u wensen door via het contactformulier


Gestandaardiseerd of maatwerk? Geen probleem!

Wij leveren onze gestandaardiseerde maat schuifdeuren in twee soorten profielen namelijk 30x30mm en 50x30mm. Hierdoor blijft het voor u en voor ons overzichtelijk en kunnen wij deze deuren leveren tegen de scherpste prijs van Nederland. Kiest u de 30x30mm voor een slanke look?  Of heeft u toch liever 50×30 voor een robuust uiterlijk?

Voor maatdeuren kunt u in onze webshop snel uw stalen schuifdeur samen stellen en ziet u direct de prijs! U kunt hier de configuratie samen stellen door bijvoorbeeld met het aantal biezen het uiterlijk van de stalen schuifdeur te veranderen. Met de breedte- en hoogte biezen ontstaan er meer ramen dus u kunt de deur samen stellen geheel naar uw wensen. De onderkant van de deur is afdekt met een zwart gepoedercoat staalplaat. Alle stalen schuifdeuren worden overigens altijd geleverd met ophangsysteem en montage instructies. De montage is zeer eenvoudig!

Onderhoud

Onze schuifdeur systemen zijn onderhoudsvriendelijk. Klik hier voor wat handige tips om uw systeem te onderhouden


Maatwerk is ook mogelijk tegen scherpe prijzen: informeer naar mogelijkheden info@koplos.nl