Stalen stompe deur met kozijn

Van Koplos Concepts

Een stompe deur ligt volledig in je kozijn. Kijk maar eens naar je huidige deur. Zit deze dicht? En valt de deur weg in het kozijn? Dan heb je een stompe deur.

Koplos Concepts biedt stalen stompe deuren met kozijn. Voor als je je huidige kozijn niet meer mooi vindt of als deze aan vervanging toe is.

Kies jouw stalen stompe deur met kozijn

Maak van jouw idee jouw deur

We bieden stalen stompe deuren met kozijn met standaard vlakverdelingen aan. Maar daarna is het aan jou. Je kan het type handgreep kiezen en het soort glas. Koplos Concepts levert alle stalen deuren met een fijnstructuur poedercoating in alle RAL kleuren. Ook die mag je dus zelf kiezen. Op deze manier wordt een stalen stompe deur met kozijn echt jouw deur.

Onze stompe deuren hebben een rolslot en zijn voorzien van smalle profielen voor een verfijnde look. Zo zorgen we ervoor dat een deur mooi wegvalt in het interieur. Een prachtig strak element in jouw huis waar je nog jarenlang plezier van zal hebben.

Koplos Concepts maakt iedere deur op maat. Dit duurt tussen de 6 en 8 weken. We komen bij je inmeten en als jouw deur klaar is zorgen we er ook voor dat deze netjes wordt geplaatst. Hoef jij je daar geen zorgen om te maken!

Betaal het bedrag volledig en ontvang 2% korting op de vaste prijs. Of kies voor een aanbetaling van 20% op de vaste prijs plus (indien van toepassing) het volledige bedrag aan extra opties.

Ben je enthousiast maar wil je toch een andere vlakverdeling? Of heb je een eigen ontwerp voor een handgreep? Bij Koplos Concepts gaat het om vakwerk, dus ook jouw idee is welkom en voeren we graag voor je uit. Neem voor deze mogelijkheden contact met ons op.

Kies je handgreep

Bij Koplos Concepts kies jij jouw handgreep. Degene die jij mooi vindt wordt naadloos op jouw deur gelast. Een sterk staaltje handwerk.

Handgreep hoek stalen deur

Hoekprofiel

Handgreep u stalen deur

U-greep

Kies het type glas

We bieden 3 types glas aan: Helder glas, mat glas en smoked glas. Of je nu een voorraadkast netjes weg wilt werken achter mat glas, of juist licht en zicht wilt hebben naar de volgende ruimte in je huis.

Helder glas stalen deur

Helder glas

Matt glas Stalen deur

Mat glas

Smoked glas Stalen deur

Smoked glas

En tot slot de kleur

Standaard leveren wij onze deuren met een fijnstructuur poedercoating in RAL9005 (zwart). Maar we begrijpen dat je dat misschien niet mooi vindt. Smaken verschillen en daarom kan je bij ons zonder extra kosten iedere RAL kleur selecteren die je maar wilt. Metallic kleuren zijn tegen een meerprijs uiteraard ook mogelijk.

Waarom Koplos Concepts?

Wij zijn een kleinschalig ambachtelijk bedrijf waar deuren nog met de hand worden gemaakt en de klant centraal staat. Onze stalen deuren worden gemaakt van echt staal. Daardoor zie je geen lasnaden en mogen we spreken van een echt staaltje vakmanschap. Hierdoor is iedere deur uniek. En (bijna) geen enkel idee is te gek; we helpen je graag met het uitwerken van een ontwerp tot blikvanger in jouw huis.

Heb je een eigen ontwerp?

Dan denkt Koplos Concepts graag met je mee. Vertel ons meer over je idee en wij nemen contact met je op. Koplos Concepts komt vrijblijvend bij je langs voor persoonlijk advies en een oplossing die bij jou past.