Onderkoker stalen taatsdeur

Stalen taatsdeuren

van (K)oplos Concepts

Een grote ruimte kan je prachtig opsplitsen door het gebruik van stalen taatsdeuren. Hierdoor wordt de ruimte zelfs optisch groter. Je kan kiezen uit een enkele of dubbele taatsdeur. Met of zonder extra panelen, maar altijd met behoud van lichtinval. Een prachtige eye catcher voor ieder interieur.

Welke stalen taatsdeur oplossing past bij jou?

Kies een van de onderstaande opties en maak het jouw ontwerp.

Maak van jouw idee jouw deur

We bieden stalen taatsdeuren voor elke ruimte in jouw huis. De samenstelling is aan jou. Je kan het ontwerp kiezen, het type handgreep en het soort glas. (K)oplos Concepts levert alle stalen taatsdeuren met een fijnstructuur poedercoating in alle RAL kleuren. Ook die mag je dus zelf kiezen. Op deze manier wordt een stalen taatsdeur echt jouw deur.

Onze stalen taatsdeuren sluiten en openen naar twee kanten en zijn voorzien van een softclose systeem. Onze taatsdeuren hebben smalle profielen voor een verfijnde look. Zo zorgen we ervoor dat een taatsdeur mooi wegvalt in het interieur. Een prachtig strak element in jouw huis waar je nog jarenlang plezier van zal hebben.

(K)oplos Concepts maakt iedere taatsdeur op maat. Dit duurt tussen de 6 en 8 weken. We komen bij je inmeten en als jouw taatsdeur klaar is zorgen we er ook voor dat deze netjes wordt geplaatst. Hoef jij je daar geen zorgen om te maken!

Betaal het bedrag volledig en ontvang 2% korting op de vaste prijs. Of kies voor een aanbetaling van 20% op de vaste prijs plus (indien van toepassing) het volledige bedrag aan extra opties.

Ben je enthousiast maar wil je toch een andere vlakverdeling? Of heb je een eigen ontwerp voor een handgreep? Bij (K)oplos Concepts gaat het om vakwerk, dus ook jouw idee is welkom en voeren we graag voor je uit. Neem voor deze mogelijkheden contact met ons op.

Kies je ontwerp

Welke vlakverdeling past bij jouw ruimte? Kies een van de drie standaard vlakverdelingen voor jouw stalen taatsdeur. Heb je een eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op.

Stalen schuifdeur 3 vlaks

Gelijke drievlaksverdeling

Stalen schuifdeur 3 vlaks ongelijk

Ongelijke drievlaksverdeling

Stalen schuifdeur 4 vlaks

Gelijke viervlaksverdeling

Kies je handgreep

Bij (K)oplos Concepts kies jij jouw handgreep. Degene die jij mooi vindt wordt naadloos op jouw deur gelast. De komgreep kunnen wij op elk gewenste plek van de deur plaatsen. Een sterk staaltje handwerk.

Handgreep hoek stalen deur

Hoekprofiel

Handgreep u stalen deur

U-greep

Komgreep handvat stalen deur

Komgreep

Kies het type glas

We bieden 3 types glas aan: Helder glas, mat glas en smoked glas. Of je nu een voorraadkast netjes weg wilt werken achter mat glas, of juist licht en zicht wilt hebben naar de volgende ruimte in je huis.

Helder glas stalen deur

Helder glas

Matt glas Stalen deur

Mat glas

Smoked glas Stalen deur

Smoked glas

En tot slot de kleur

Standaard leveren wij onze deuren met een fijnstructuur poedercoating in RAL9005 (zwart). Maar we begrijpen dat je dat misschien niet mooi vindt. Smaken verschillen en daarom kan je bij ons zonder extra kosten iedere RAL kleur selecteren die je maar wilt. Metallic kleuren zijn tegen een meerprijs uiteraard ook mogelijk.

Waarom (K)oplos Concepts?

Wij zijn een kleinschalig ambachtelijk bedrijf waar deuren nog met de hand worden gemaakt en de klant centraal staat. Onze stalen deuren worden gemaakt van echt staal. Daardoor zie je geen lasnaden en mogen we spreken van een echt staaltje vakmanschap. Hierdoor is iedere deur uniek. En (bijna) geen enkel idee is te gek; we helpen je graag met het uitwerken van een ontwerp tot blikvanger in jouw huis.

Impressies


Dubbele stalen taatsdeur met deur met dubbel stalen paneel
Stalen taatsdeuren met stalen panelen
Koker profiel stalen taatsdeuren
Onderkoker stalen taatsdeur
Handvat U Stalen taatsdeuren

Altijd maatwerk
Inmeten & installatie inbegrepen
Binnen 8 weken je deur in huis

Heb je een eigen ontwerp?

Dan denkt (K)oplos Concepts graag met je mee. Vertel ons meer over je idee en wij nemen contact met je op. (K)oplos Concepts komt vrijblijvend bij je langs voor persoonlijk advies en een oplossing die bij jou past.