Over Koplos

Koplos Concepts is in 2014 opgericht door Klaas den Hartog als concept ontwikkelingsbureau. Na een HBO studie Conceptontwikkeling en een aantal jaar in loondienst heeft Klaas besloten onder de naam Koplos Concepts zijn werk voort te zetten. Koplos komt voort uit het woord  “oplos” en was vooral gericht op het oplossen maatschappelijke problemen. Na een aantal jaren als ZZP’r en een aantal lange opdrachten in de metaalindustrie is er besloten om van Koplos een merknaam te maken, gericht op productie en verkoop van bijzondere producten en diensten. Producten vaak handgemaakt en kwaltitatief sterk, diensten met een persoonlijke touch.

Koplos Concepts vernieuwt door zijn aanbod van Design, Concepting en Fabricatie onder één dak. We helpen bedrijven en particulieren met vernieuwende visies en het ontwikkelen van duurzame concepten welke een beroep doen op de verbeelding van het individu om collectief gewenst gedrag te provoceren. Hufterproof, gemaakt voor Evolutie en niet voor tijdelijke oplossingen.

Met onze professionele Siegmund lastafel en opspangereedschap en up to date tig en mig/mag lasapparatuur kunnen wij vrijwel alles accuraat inspannen, lassen en afwerken. Dus neem gerust contact op voor informatie over de mogelijkheden.

 

 

Klaas Den Hartog
Siegmund opspan lastafel
Plantenbak lassen