Over Koplos

Metaalbewerking van a tot z

Koplos Concepts is in 2014 opgericht als concept ontwikkelingsbureau. Na een HBO studie Conceptontwikkeling en  MBO Werktuigbouwkunde en een aantal jaar in loondienst heeft Klaas besloten onder de naam Koplos Concepts zijn werk voort te zetten. Koplos komt voort uit het woord  “oplos”.  Na een aantal jaren als ZZP’r en een aantal lange opdrachten in de metaalbewerking is er besloten om van Koplos een merknaam te maken. Koplos Concepts doet gerichte  productie van onder andere schuifdeuren en verkoop van bijzondere producten en diensten. De producten zijn vaak handgemaakt en kwalitatief sterk. Diensten met een persoonlijke touch en oplossend gericht.

Aanbod van Design, Concepting en Fabricatie onder één dak

Koplos Concepts vernieuwt door zijn aanbod van Design, Concepting en Fabricatie onder één dak. We helpen bedrijven en particulieren met vernieuwende visies en het ontwikkelen van duurzame concepten.  We doen hiermee een beroep doen op de verbeelding van u als klant om collectief gewenste resultaten te bereiken. Hufterproof omdat wij werken voor Evolutie en dus niet voor tijdelijke oplossingen. In de metaalbewerking is van alles mogelijk!

3D tekenen

Met veel kennis van 3d tekenprogramma’s zoals SolidWorks en SolidEdge zijn wij instaat professioneel te werk te gaan en gebruik te maken van de nieuwste technieken. Met deze programma’s kunnen wij bijna alles ontwerpen en testen zodat er altijd een maatprecies product ontstaat. Wil u een speciaal ontwerp voor uw stalen schuifdeur? Geen probleem, ook ronde vormen zijn geen probleem. Daarnaast kunnen we de vertaling maken van het virtueel product tot een werkelijk product door geavanceerde technieken zoals lasersnijden, plasmasnijden, cnc ponzen en andere vormen van metaalbewerking. De mogelijkheden zijn bijna oneindig!

Professioneel apparatuur

Met onze professionele Siegmund lastafel en opspangereedschap en up-to-date TIG en MIG/MAG lasapparatuur kunnen wij vrijwel alles accuraat inspannen, lassen en afwerken. Uw stalen schuifdeur, tafel en andere interieur artikelen zijn daardoor altijd precies op maat.

Klant is koning

Korte lijnen dus snel en persoonlijk contact. Dus neem gerust contact op voor informatie over de mogelijkheden. 

Vrijblijvend een offerte? 

Geen probleem! Wij denken graag met u mee. Met sterke partners als interieurontwerpers (nmbr7), meubelmakers en aannemers zijn wij in staat hele projecten voor u op te nemen. Schroom dus niet met vragen en neem direct contact met ons op!

Klaas Den Hartog
Siegmund opspan lastafel
Plantenbak lassen
Lasersnijden plaatwerk
Gestandadiseerde stalen schuifdeur