Detail stalen deur

Over Koplos Concepts

Vakmanschap in metaalbewerking.

Koplos Concepts is in 2014 opgericht als interieurconcept ontwikkelingsbureau, met een focus op staal.

Na een HBO studie Conceptontwikkeling en de vervolgstudie Werktuigbouwkunde heeft Klaas na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt besloten om onder de naam Koplos Concepts zijn werk voor te zetten. Koplos komt voort uit het woord "Oplos".

Koplos Concepts doet gerichte productie van stalen deuren, trapleuningen, meubels en lampen. De producten zijn handgemaakt en kwalitatief sterk. Met een persoonlijke touch en oplossingsgericht.

Duurzame producten.

Koplos Concepts maakt zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen. Voor onze meubels gebruiken wij alleen lokaal gekapt hout. Het staal wordt in Nederland geproduceerd. Zo beperkt Koplos Concepts haar footprint en ondersteunen we lokale ondernemers en economie.

Maatwerk zoals het bedoeld is.

Koplos Concepts houdt van maatwerk. Daarom denken wij met je mee. Van idee tot geleverd product; jij blijft op de hoogte tijdens het hele proces. Omdat Koplos Concepts gebruik maakt van verschillende soorten metaalbewerkingstechnieken zoals lasersnijden, plasmasnijden en cnc ponzen zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

"Door de focus te leggen op vakmanschap in metaalbewerking biedt Koplos Concepts bedrijven en particulieren maatwerk voor een breed scala aan stalen interieurconcepten."

KLAAS DEN HARTOG