Stalen deuren

van Koplos Concepts

Een stalen deur als blikvanger in jouw woning? Dat kan met de stalen deuren van Koplos Concepts. Het deelt je ruimte op maar met behoud van lichtinval door het gebruik van glas.

Je kan bij Koplos Concepts kiezen uit verschillende type stalen deuren, designs en indelingen. Daarnaast kan je je deur in elke gewenste RAL kleur laten maken. De stalen binnendeuren worden áltijd op maat gemaakt, voor een vaste prijs.

Koplos Concepts meet de door jou gekozen deur bij jou thuis in en verzorgen de volledige montage 6-8 weken na het moment van inmeten. Vakkundig en tot de millimeter nauwkeurig. Koplos Concepts streeft altijd naar perfectie. Maar vooral naar woongenot.

Heb je een eigen ontwerp en wil je dit met ons bespreken? Neem dan contact met ons op.

Stalen deuren met voorgeselecteerd ontwerp

Dubbele stalen schuifdeur met dubbel stalen paneel
Schuifdeuren

Bekijk de mogelijkheden van enkele of dubbele schuifdeuren, met of zonder stalen wand.

Stalen deur met kozijn brons
Stompe deuren met nieuw kozijn

Heb je een bestaande opening en wil je hier graag een stalen deur plaatsen? Dat kan door het te voorzien van een nieuw kozijn. Bekijk onze stalen stompe deuren met kozijn.

Stalen deur zonder kozijn brons
Stompe deuren in een bestaand kozijn

Wil je een bestaand kozijn voorzien van een nieuwe deur? Bekijk de stalen stompe deuren van Koplos Concepts.

Stalen taatsdeur
Taatsdeuren

Voor een prachige blikvanger in een sparing kies je een taatsdeur. Bekijk hier de mogelijkheden.

Stalen panelen roomdivider brons
Stalen panelen

Op zoek naar een paneel met behoud van lichtinval in huis? Bekijk dan de stalen panelen van Koplos Concepts.

Heb je een eigen ontwerp?

Dan denkt Koplos Concepts graag met je mee. Vertel ons meer over je idee en wij nemen contact met je op. Koplos Concepts komt vrijblijvend bij je langs voor persoonlijk advies en een oplossing die bij jou past.

Veel gestelde vragen over stalen deuren

Welke type stalen deuren bieden jullie aan?

Wij bieden enkele en dubbele stalen schuifdeuren. Ook bieden wij stompe deuren voor een bestaand kozijn of juist met een heel nieuw kozijn. Daarnaast maken wij enkele en dubbele taatsdeuren. Ten slotte bieden wij voor al deze deuren stalen wanden die naast de deuren geplaatst kunnen worden.

Zijn jullie stalen deuren echt van staal?

Absoluut. Wij maken geen gebruik van aluminium, maar alleen van in Nederland geproduceerd staal. Dat zie je in de afwerking; naadloos en een sterk staaltje ambachtelijk handwerk.

Is maatwerk vlakverdeling mogelijk? 

Jazeker! Naast onze eigen ontwerpen bieden wij ook de mogelijkheid tot eigen ontwerp. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe zien de profielen eruit?

Onze deuren zijn voorzien van stalen profielen. Dit houdt in dat de profielen een mooie ronde strakke afwerking hebben. Je kan kiezen uit verschillende profielen voor jouw deur. Van een zeer fijn tot grof profiel; alles is mogelijk!

Wat voor glas wordt er gebruikt?

Wij gebruiken gelaagd 33.1 veiligheidsglas. Dit glas bestaat uit 2 lagen glas en 1 laag folie. Dit is heel veilig glas, omdat het heel moeilijk te breken is. Als het glas toch breekt, dan blijft het aan elkaar zitten door de folie die ertussen zit. Je hebt dus geen last van onveilige scherven.

Ik ben aan het (ver)bouwen. Wanneer komen jullie inmeten en monteren?

Het inmeten vindt plaats als de sparing klaar is: het plafond is gestuct en de vloer ligt. Wil je de deur plaatsen in een bestaand kozijn? Dan komen we opmeten als de vloer ligt. Na het inmeten zal de deur binnen 6-8 weken worden geplaatst. Wel kunnen wij tijdens de verbouwing een kijkje nemen en meedenken om tot een mooie oplossing te komen.

Wat is de levertijd bij Koplos Concepts?

De levertijd van onze deuren bedraagt vanaf het moment van inmeting 6-8 weken.

Hoe onderhoud ik mijn stalen deur?

Neem zo af en toe het stalen frame van de stalen deur af met vaatdoekje of stofdoek. In vrijwel elke woon- of werkomgeving is stof aanwezig en door af te stoffen blijft de kwaliteit van het staal gewaarborgd en ziet de deur er netjes uit. De poedercoat verflaag kan prima tegen vocht.  

Met enige regelmaat adviseren wij het glas van de schuifdeuren te reinigen. Dit kan zoals je normale ruiten met een glasreiniger zoals Glassex of ouderwets met warm water en wat spiritus. Gebruik niet te veel water om corrosie te voorkomen. Werk daarom schuifdeur netjes af en neem het overgebleven vocht af met een schone theedoek.  

De wielen van een stalen schuifdeur zijn zeer onderhoudsarm en hoeven niet gesmeerd te worden. Mochten de wielen slecht draaien gebruik dan een smeringsmiddel als WD40 en spuit dit op de as van wielen. Deze bevindt zich tussen de ophangbeugel en wiel. Spuit nooit direct olie op wielen. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan even contact met ons op. 

Waarom stalen deuren van Koplos Concepts?

Onze stalen binnendeuren zijn van Nederlands staal en hebben een strakke, perfecte afwerking. De frames van onze deuren hebben geen zichtbare lasnaden. Hierdoor zijn de deuren mooier én sterker. Onze stalen deuren hebben standaard een 2-laags poedercoating. Hierdoor is de lak sterker en duurzamer. Wij gebruiken voor onze stalen deuren alleen hoogwaardige draaimechanismen met een optimaal gebruiksgemak en minimale onderdelen.