Stalen deur

Stalen schuifdeuren

van (K)oplos Concepts

Een grote ruimte kan je prachtig opsplitsen door het gebruik van stalen schuifdeuren. Hierdoor wordt de ruimte zelfs optisch groter. Je kan kiezen uit een enkele of dubbele schuifdeur. Met of zonder extra panelen, maar altijd met behoud van lichtinval. Een prachtige eye catcher voor ieder interieur.

Welke stalen schuifdeur oplossing past bij jou?

Kies een van de onderstaande opties en maak het jouw ontwerp.

Maak van jouw idee jouw deur

We bieden stalen schuifdeuren voor elke ruimte in jouw huis. De samenstelling is aan jou. Je kan het ontwerp kiezen, het type handgreep en het soort glas. (K)oplos Concepts levert alle stalen schuifdeuren met een fijnstructuur poedercoating in alle RAL kleuren. Ook die mag je dus zelf kiezen. Op deze manier wordt een stalen schuifdeur echt jouw deur.

Onze stalen schuifdeuren zijn voorzien van rails en een softclose systeem en hebben smalle profielen voor een verfijnde look. Zo zorgen we ervoor dat een schuifdeur mooi wegvalt in het interieur. Een prachtig strak element in jouw huis waar je nog jarenlang plezier van zal hebben.


(K)oplos Concepts maakt iedere schuifdeur op maat. Dit duurt tussen de 6 en 8 weken. We komen bij je inmeten en als jouw schuifdeur klaar is zorgen we er ook voor dat deze netjes wordt geplaatst. Hoef jij je daar geen zorgen om te maken!

Betaal het bedrag volledig en ontvang 2% korting op de vaste prijs. Of kies voor een aanbetaling van 20% op de vaste prijs plus (indien van toepassing) het volledige bedrag aan extra opties.

Ben je enthousiast maar wil je toch een andere vlakverdeling? Of heb je een eigen ontwerp voor een handgreep? Bij (K)oplos Concepts gaat het om vakwerk, dus ook jouw idee is welkom en voeren we graag voor je uit. Neem voor deze mogelijkheden contact met ons op.

Kies je ontwerp

Welke vlakverdeling past bij jouw ruimte? Kies een van de drie standaard vlakverdelingen voor jouw stalen schuifdeur. Heb je een eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op.

Stalen schuifdeur 3 vlaks

Gelijke drievlaksverdeling

Stalen schuifdeur 3 vlaks ongelijk

Ongelijke drievlaksverdeling

Stalen schuifdeur 4 vlaks

Gelijke viervlaksverdeling

Kies je handgreep

Bij (K)oplos Concepts kies jij jouw handgreep. Degene die jij mooi vindt wordt naadloos op jouw deur gelast. Kies je voor de komgreep, dan kunnen de schuifdeuren ook nog eens volledig open. Een sterk staaltje handwerk.

Handgreep hoek stalen deur

Hoekprofiel

Handgreep u stalen deur

U-greep

Komgreep handvat stalen deur

Komgreep

Kies het type glas

We bieden 3 types glas aan: Helder glas, mat glas en smoked glas. Of je nu een voorraadkast netjes weg wilt werken achter mat glas, of juist licht en zicht wilt hebben naar de volgende ruimte in je huis.

Helder glas stalen deur

Helder glas

Matt glas Stalen deur

Mat glas

Smoked glas Stalen deur

Smoked glas

En tot slot de kleur

Standaard leveren wij onze deuren met een fijnstructuur poedercoating in RAL9005 (zwart). Maar we begrijpen dat je dat misschien niet mooi vindt. Smaken verschillen en daarom kan je bij ons zonder extra kosten iedere RAL kleur selecteren die je maar wilt. Metallic kleuren zijn tegen een meerprijs uiteraard ook mogelijk.

Waarom (K)oplos Concepts?

Wij zijn een kleinschalig ambachtelijk bedrijf waar deuren nog met de hand worden gemaakt en de klant centraal staat. Onze stalen deuren worden gemaakt van echt staal. Daardoor zie je geen lasnaden en mogen we spreken van een echt staaltje vakmanschap. Hierdoor is iedere deur uniek. En (bijna) geen enkel idee is te gek; we helpen je graag met het uitwerken van een ontwerp tot blikvanger in jouw huis.

Impressies


Stalen schuifdeur met stalen panelen
Stalen schuifdeur pui
40x20 10 10x10 Stalen deur
Stalen schuifdeuren met paneel onderkoker
Stalen komgreep stalen schuifdeur

Altijd Maatwerk


Inmeten & installatie inbegrepen


Binnen 8 weken je deur in huis


Zie je het al voor je?

Of nog niet helemaal zeker van wat je wilt? Wij informeren je graag verder in de vorm van een gratis offerte of bij de inmeet afspraak

Offerte?Zonder verplichtingen

Gratis technische tekening

Op maat voor uw sparing

Een vaste prijs


Inmeetafspraak?Direct persoonlijk advies

Secure meting

Voor het strakste resultaat

Wij nemen de samples mee!

Zonder verplichtingenHeb je een eigen ontwerp?

Dan denkt (K)oplos Concepts graag met je mee. Vertel ons meer over je idee en wij nemen contact met je op. (K)oplos Concepts komt vrijblijvend bij je langs voor persoonlijk advies en een oplossing die bij jou past.