Categorie Showcase

        
Schuifdeur systemen / beslagSchuifdeur systemen / beslag

Complete schuifdeur systemen

Koplos Concepts levert verschillende type schuifdeur systemen. Alle systemen zijn voorzien van poedercoating en gelagerde plastic wielen wat zorgt voor lage frictie en soepele rolbeweging. De stalen schuifdeur systemen zijn eenvoudig zelf te installeren met bijgeleverde montage instructie. Mocht de montage toch onverhoopt niet lukken, kunt u altijd contact met ons opnemen (info@koplos.nl)

De set bestaat uit een rails en een set rollers met montagebeugels. Alle montagematerialen voor uw stalen schuifdeur zijn inbegrepen. De gestandaardiseerde stalen schuifdeuren van Koplos.nl zijn altijd inclusief een schuifdeursysteem van 200cm en boven gemonteerde wielen. Mocht u een andere set willen, horen wij dat graag!

Schuifdeurbeslag op maat

Wij fabriceren ook op maat schuifdeurbeslag. Daarom is het mogelijk aan uw wensen te voldoen. Dit is mogelijk tot 4 meter uit één stuk. Wilt u een langer stuk uit twee delen, geen probleem!

Stevig en authentiek

Het schuifdeurbeslag is stevig en van zeer goede kwaliteit. Omdat Koplos.nl uitsluitend hoogwaardige systemen gebruikt, garanderen wij jarenlang plezier. Daarnaast zijn onze systemen ontworpen voor maximaal 125kg en voorzien van plastic wielen voor lage frictie.

Installatie

De schuifdeursystemen worden geleverd met een handleiding en zijn eenvoudig te installeren. Mocht u hulp nodig hebben, kunt u altijd contact met ons op nemen.

Shop Now
Stalen schuifdeuren / LoftdeurenStalen schuifdeuren / Loftdeuren

Blikvangers

Stalen schuifdeur 30x30 profiel gemat glas

Stalen schuifdeuren zijn een absolute aanwinst voor uw woning. Een stalen designdeur heeft een authentieke industriële look en past in ieder type interieur. Koplos Concepts maakt zowel Gestandaardiseerde stalen schuifdeuren en Maatwerk stalen deuren en ander stalen maatwerkproducten.

De stalen schuifdeuren/loftdeuren met glas geven uw woning of kantoor openheid en uitstraling. Daarbij lijkt de ruimte groter dankzij het doorkijk effect dat u creëert met een glazen deur. Het staal van de binnendeur is robuust terwijl het glas en de doorkijk het geheel elegant maakt en de ruimte bij elkaar brengt. De kleur van het staal kan u volledig zelf bepalen. Omdat veiligheid voor ons erg belangrijk is maken wij daarom uitsluitend gebruik van gelaagd veiligheidsglas in onze producten. Dit gehard veiligheidsglas geeft dus geen scherpe scherven en de lichtdoorlaat blijft gehandhaafd.

Gestandaardiseerde stalen schuifdeuren

Bekijk hieronder direct het assortiment!

Wij maken gestandaardiseerde hoogwaardige schuifdeuren met vaste maten en koker profielen en MAT glas tegen zeer scherpe prijzen. De gestandaardiseerde stalen deuren zijn gunstig geprijsd door grote inkoop en slimme productie en is een beproefd concept! Maatvast en een echte blikvanger in uw interieur. De profielen en maten en de RAL kleur zijn vast en kunnen niet veranderd worden. Download hier een 3D pdf (LET OP: Rechts klikken, doel opslaan als… mobiele gebruikers vereisen een 3d pdf viewer)

Maatwerk deuren

Bij maatwerk stalen deuren kunnen wij het design van de deuren volledig naar uw wensen aanpassen. Zo is elke RAL kleur mogelijk, Hop profielen, eigen ontwerp deuren, alles is mogelijk! Geef uw wensen daarom op per e-mail of via het contactportaal of kies voor onze standaard profiel maat stalen schuifdeuren die u naar uw wensen kan aanpassen door bijvoorbeeld meer optische ramen toe te voegen. Voor meer informatie over stalen schuifdeuren klik hier

Ander maatwerk?

Wij maken ook andere maatwerk producten zoals stalen kozijnen, trapleuningen, tafelpoten of overig stalen maatwerk en meubels. Neem vrijblijvend contact met ons op over alle mogelijkheden!

Shop Now